Ejen Hartanah Bangi dan Kajang

Ejen Hartanah Bangi dan Kajang

 

Anda Mahu Menjual Hartanah Anda? Sila Baca Maklumat Berikut

Terima kasih kerana sudi melayari web HartanahWow Ejen Hartanah Bangi dan Kajang, untuk mendapatkan info berkenaan hartanah.

Saya Rasyadan Hussin (REN 17585) seorang ejen hartanah berdaftar dengan agensi hartanah iaitu Icon Capital Property Sdn Bhd.

Berurusan secara profesional, amanah dan mesra itu menjadi teras bagi perkhidmatan saya untuk anda. Khidmat rundingan hartanah disediakan bagi memudahkan urusan anda.

Di Bangi dan Kajang, kawasan tumpuan saya ialah;

  • Bangi ialah Teras Jernang, Bandar Baru Bangi, Sungai Merab, Sungai Tangkas, Taman Universiti, Mutiara Bangi, Bangi Avenue, Bandar Puteri Bangi, Sg Ramal Dalam, Bukit Mahkota, Bandar Seri Putra dan lain-lain di kawasan Bangi.
  • Kajang ialah Sungai Ramal Luar, Bandar Teknologi Kajang, Kajang Mewah, Country Height, Semenyih, Bandar Kajang, Saujana Impian, Sungai Chua, Jalan Reko dan lain-lain di kawasan Kajang

ejen hartanah bangi dan kajang

 

Servis Saya

  1. Khidmat nasihat hartanah: Memberi panduan kepada pemilik hartanah berkaitan nilai pasaran (market value), khidmat nasihat pelaburan & pengurusan hartanah kepada pembeli serta prosedur jual-beli hartanah
  2. Khidmat peguam dan pembiayaan perumahan: Khidmat peguam yang berpengalaman dalam urusan jual beli hartanah, panduan berkaitan pemilihan produk pembiayaan perumahan, proses dan dokumen untuk memohon pembiayaan perumahan
  3. Semakan nilai pasaran: Bagi pemilik dan pembeli, saya tawarkan semakan nilai pasaran untuk memudahkan urusan anda

ejen hartanah nilai

 

Medium Pemasaran

Kenapa ramai memilih ejen hartanah? Kerana servis ejen hartanah sangat luas dan cepat dalam urusan pemasaran. Ada tiga (3) jenis medium pemasaran:

  1. Offline: Banner, flyer, surat khabar, majalah dan sebagainya
  2. Online: HartanahWow.com, iProperty, TheEdgeProperty, Mudah.my, PropertyGuru, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp dan sebagainya
  3. Jaringan ejen hartanah: Mempunyai jaringan ejen hartanah yang luas seluruh negara melalui sistem Co-Agency (CoA)

 

Apa Beza Dengan Jual Sendiri Tanpa Melalui Ejen Hartanah?

Menjual rumah bukan hanya semudah iklan di Mudah.my. Ada banyak faktor untuk menjayakan jual beli rumah

Seorang ejen hartanah bukan hanya membuat marketing tapi banyak proses yang dilakukan. Yang paling penting, ejen akan membuat market analysis. Penting ke market analysis? Ya, sangat penting kerana ia menunjukkan keupayaan sesuatu hartanah itu dapat dijual pada harga dan masa yang betul.

Yang kedua urusan melalui ejen hartanah berdaftar adalah selamat kerana melalui agensi hartanah yang berdaftar bawah LPPEH. Tambahan pula banyak urusan yang dilakukan oleh ejen hartanah. Dari A-Z. Dari mula hasrat owner untuk jual rumah sehingga rumah itu dipindah milik. Itu lah tugasan membantu yang dilakukan oleh ejen hartanah.

 

Maklumat Dikehendaki

  1. Sekiranya mahu JUAL hartanah: Maklumat berkaitan hartanah seperti alamat, luas (land area/built up), jenis, pegangan (freehold/leasehold) dan harga untuk dijual atau terus berjumpa untuk berbincang.
  2. Sekiranya mahu BELI hartanah: lokasi hartanah, bajet, jenis hartanah dan maklumat berkaitan pendapatan.

 

Hubungi Ejen Hartanah Bangi dan Kajang

Wan Mohamad Rasyadan (REN 17585)
# FB: Wan Mohamad Rasyadan
# HP: 013.344.0625 (whatsapp/call)
# EMEL: rasyadan.imgsel@gmail.com
# BLOG: www.hartanahwow.com
Icon Capital Property Sdn Bhd