Blog

6 Langkah Mulakan Kerjaya Ejen Hartanah

6 Langkah Mulakan Kerjaya Ejen Hartanah, 6 Sebab Kenapa Best Sangat

6 Langkah Mulakan Kerjaya Ejen Hartanah, 6 Sebab Kenapa Best Sangat Best sangat ke jadi ejen rumah? Ko tak takut ke jadi ejen? Kan sekarang ni ekonomi jatuh Kerja tak de basic, malas aku! Eh, tak pandai la nak cerita pasal hartanah Dialog ini biasa didengari bila sebut tentang Kerjaya Ejen Hartanah. Tentang best atau…

Read More
panduan lantik peguam hartanah terbaik

Panduan Lantik Peguam Hartanah Untuk Urus Jual Beli Hartanah

Panduan Lantik Peguam Hartanah Urus Jual Beli Hartanah Dalam melancarkan urusan jual beli hartanah, ada beberapa pihak yang memainkan peranan penting. Peguam atau lawyer sangat penting dalam memastikan proses jual beli rumah berjalan lancar selain daripada ejen dan bank. Kenapa? Bagi yang pernah urus jual beli hartanah, mesti akan faham kenapa kita perlu memilih peguam…

Read More
Cara Beli rumah panduan penting 2017

7 Cara Beli Rumah Panduan Penting 2017

7 Cara Beli Rumah Panduan Penting 2017 Membeli rumah adalah impian setiap orang di Malaysia. Terutama rumah pertama yang ingin didiami. Rumah untuk pelaburan dibeli dengan strategi lain. Artikel¬†7 Cara Beli Rumah Panduan Penting 2017 ini hanya sesuai untuk yang masih ‘zero’ atau kurang ilmu tentang hartanah. Yang dah ‘otai’ ‘expert’ tak perlu baca panduan…

Read More
panduan jual rumah dengan khidmat ejen hartanah

6 Panduan Jual Rumah Dengan Khidmat Ejen Hartanah

Proses jual rumah adalah proses yang sangat penting yang perlu difahami oleh owner hartanah dan juga pembeli. Sekiranya tersilap atau cuai, akan bagi kesan besar kepada pemilik mahupun pembeli.   Jika rumah dijual atau dibeli tanpa guna ejen, owner dan pembeli mesti memahami¬†sendiri prosedur jual beli rumah. Di samping nasihat pihak peguam. Namun, sekiranya menggunakan…

Read More
  • Gallery Post
  • Gallery Post
  • Gallery Post

Gallery Post Format

Competently harness enterprise vortals via revolutionary e-tailers. Monotonectally recaptiualize one-to-one relationships whereas ubiquitous core competencies. Proactively actualize proactive methodologies after process-centric mindshare.

Read More

Image Post Format

Enthusiastically disintermediate progressive innovation before high-payoff metrics. Intrinsicly generate sticky services without B2B e-services. Competently revolutionize parallel applications with plug-and-play meta-services. Competently leverage other’s global outsourcing for superior deliverables.

Read More

Video Post Format

Uniquely customize future-proof niche markets via worldwide users. Proactively negotiate user-centric schemas after fully researched bandwidth. Intrinsically actualize client-centric resources before customized products.

Read More

Another Image Post Format

Dramatically benchmark corporate leadership via scalable deliverables. Conveniently drive integrated testing procedures rather than just in time “outside the box” thinking. Credibly deploy synergistic relationships via extensible architectures. Conveniently conceptualize goal-oriented portals with vertical technologies. Quickly repurpose strategic markets without empowered convergence.

Read More

Standard Post Format with Featured Image

Dramatically benchmark corporate leadership via scalable deliverables. Conveniently drive integrated testing procedures rather than just in time “outside the box” thinking. Credibly deploy synergistic relationships via extensible architectures. Conveniently conceptualize goal-oriented portals with vertical technologies. Quickly repurpose strategic markets without empowered convergence.

Read More
cara urus rumah sewa

Cara Urus Rumah Sewa Supaya Anda Tak Pening Kepala

Bila sebut rumah sewa, perkara yang paling ditakuti adalah Cara Urus Rumah Sewa Dengan Penuh Harmoni. Ye, sebab kita tak tahu macam mana sikap penyewa yang akan kita dapat. Ada yang bertanya bagaimana kita nak tahu penyewa itu bagus atau tak bagus? Ada kaedah tapi ia sebagai teknik permulaan sahaja, nanti saya akan ceritakan. Urus…

Read More
1 2