Ejen Hartanah Ampang Selangor Urus Jual Beli Rumah

Untuk urusan jual beli rumah sebenarnya banyak perkara yang perlu diambil perhatian, contohnya dokumen rumah, dokumen pembeli, pinjaman perumahan dan sebagainya.

Sebab itu peranan seorang Ejen Hartanah Ampang sangat besar dalam membantu penjual dan pembeli untuk jual dan beli rumah di Ampang.

Saya Al Hanif seorang Ejen Hartanah Ampang (014 522 7927)

 

Ejen Hartanah Ampang Selangor Urus Jual Beli Rumah

Terima kasih kerana sudi melayari web HartanahWow Ejen Hartanah Ampang, Cheras, Wangsa Maju dan Gombak , untuk mendapatkan info berkenaan hartanah.

Saya Al Hanif  (REN 27497) seorang ejen hartanah berdaftar dengan agensi hartanah iaitu ICON CAPITAL PROPERTY SDN. BHD.

Berurusan secara profesional, amanah dan mesra itu menjadi teras bagi perkhidmatan saya untuk anda. Khidmat rundingan hartanah disediakan bagi memudahkan urusan anda.

ejen hartanah ampang

ejen hartanah ampang

 

Servis Ejen Hartanah Ampang

  1. Khidmat nasihat hartanah: Memberi panduan kepada pemilik hartanah berkaitan nilai pasaran (market value), khidmat nasihat pelaburan & pengurusan hartanah kepada pembeli serta prosedur jual-beli hartanah
  2. Khidmat peguam dan pembiayaan perumahan: Khidmat peguam yang berpengalaman dalam urusan jual beli hartanah, panduan berkaitan pemilihan produk pembiayaan perumahan, proses dan dokumen untuk memohon pembiayaan perumahan
  3. Semakan nilai pasaran: Bagi pemilik dan pembeli, saya tawarkan semakan nilai pasaran untuk memudahkan urusan anda

 

Medium Pemasaran

Kenapa ramai memilih ejen hartanah? Kerana servis ejen hartanah sangat luas dan cepat dalam urusan pemasaran. Ada tiga (3) jenis medium pemasaran:

  1. Offline: Banner, flyer, surat khabar, majalah dan sebagainya
  2. Online: HartanahWow.com, iProperty, TheEdgeProperty, Mudah.my, PropertyGuru, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp dan sebagainya
  3. Jaringan ejen hartanah: Mempunyai jaringan ejen hartanah yang luas seluruh negara melalui sistem Co-Agency (CoA)

 

Apa Beza Dengan Jual Sendiri Tanpa Melalui Ejen Hartanah?

Seorang ejen hartanah bukan hanya membuat marketing tapi banyak proses yang dilakukan. Yang paling penting, ejen akan membuat market analysis. Penting ke market analysis? Ya, sangat penting kerana ia menunjukkan keupayaan sesuatu hartanah itu dapat dijual pada harga dan masa yang betul.

Banyak lagi urusan yang dilakukan oleh ejen hartanah. Dari A-Z. Dari mula hasrat owner untuk jual rumah sehingga rumah itu dipindah milik. Itu lah tugasan membantu yang dilakukan oleh ejen hartanah.

 

Maklumat Dikehendaki

  1. Sekiranya mahu JUAL hartanah: Maklumat berkaitan hartanah seperti alamat, luas (land area/built up), jenis, pegangan (freehold/leasehold) dan harga untuk dijual atau terus berjumpa untuk berbincang.
  2. Sekiranya mahu BELI hartanah: lokasi hartanah, bajet, jenis hartanah dan maklumat berkaitan pendapatan.

 

Hubungi Ejen Hartanah Ampang Selangor Urus Jual Beli Rumah

Al Hanif ( REN 27497)
# HP: 014 522 7927 (whatsapp/call)
# EMEL: alhanif.iconproperty@gmail.com
# BLOG: www.hartanahwow.com
ICON CAPITAL PROPERTY SDN. BHD.
(VE (1) 0352)
OF: 03-89203051